top of page

SkrotSmart nu i Stockholm

#värmdö #nyetablering #skrot #sommar SkrotSmart öppnar nu sin 15:e anläggning i Sverige för att göra metallåtervinning tillgängligt för alla. På Minos väg 11 i Mölnviks område ute på Värmdö välkomnas alla nya kunder. I samma område finns Bygg-Ole Värmdö och Ahlsell. Återvinning av skrot har blivit allt viktigare där hållbarhet och miljömedvetenhet står högt på agendan. Inte minst med tanke på de kritiska råvarorna som analytiker fastställt kommer ha stor påverkan på våra industrier, med nya miljökrav som växer fram.

Hos SkrotSmart tjänar man ekonomiskt på att återvinna sitt skrot, samtidigt som man sparar på värdefulla resurser för klimatet.

En av de mest påtagliga fördelarna med att återvinna skrot är den minskade miljöpåverkan det medför. Genom att återvinna skrot minskar behovet av nyproduktion, vilket i sin tur minskar uttaget av naturresurser och energi som krävs för att tillverka nya produkter. Dessutom minskar mängden avfall som skickas till deponier eller förbränningsanläggningar, vilket minskar utsläppen av växthusgaser och bidrar till att bromsa klimatförändringarna. SkrotSmart ser framemot nyetableringen och invigningen sker på fredag 16 juni. - Vi hoppas på mycket sommarskrot i sommar från alla här på Värmdö, säger Jonas och Thomas som kommer driva anläggningen på Minos väg 11, i Mölnviks område på Värmdö.


Comments


bottom of page