top of page

SkrotSmart ger dig aktuellt skrotpris!

Det finns ett värde i skrot och skrotpriset (beroende på om det är järn eller vilken typ av metall) är något som blir högre och högre för varje år när man tittar på index över skrotpriserna. Delvis beror en prisökning på den årliga inflationen, men vissa metaller har en högre efterfrågan på världsmarknaden och det skiljer sig från timme till timme eller dag till dag.

Har du mycket metaller och funderar på att skrota? Vi väger och sorterar vi dem om du vill lämna in dem hos oss. Vi håller ett uppdaterat skrotpris från relevanta svenska och internationella index för järn & metall för varje anläggning och det blir skrotpriset vi erbjuder dig per kilo.

Olika metaller som koppar, järn och aluminium prisändras flera gånger varje dag. Vissa metaller är mer eller mindre populära. Vill du ha ett aktuellt pris på ditt skrot? Ring närmaste anläggning eller kontakta oss via kundservice så får du rätt pris!

Sortera hemma och tjäna mer!
Metallen i allt ditt skrot identifieras och priset baseras på vikt. För föremål som innehåller olika metaller, som trasiga vitvaror, styrs priset av vilken metall som det finns mest av. Därför kan det vara värt att demontera och sortera metaller själv innan man kommer förbi, för än bättre betalt!

Funderar du på vad man kan skrota hos oss och vad man få betalt för? Det finns mycket att säga om skrotpriserna, men är du osäker vad som kan skrotas är det bra att titta igenom vår lista. Läs mer vad vi tar emot, om skrotvärde & metallavfall här.

Vill du veta vilket aktuellt metallpris vi kan erbjuda för dina metaller? Ring vår närmaste anläggning eller kontakta oss via kundservice så hjälper vi dig.

bottom of page