SkrotSmart – din skrot i Partille / Göteborg

Välkommen till SkrotSmart, din metallåtervinning i Partille / Göteborg. Har du järn och/eller metallskrot som kanske bara ligger och skräpar i ditt garage eller förråd? Dina gamla kopparplåtar, fälgar, elkablar, bildelar, gräsklippare, cyklar etc. kan ha ett större värde än du tror. Sälj ditt skrot till oss i Partille / Göteborg, vi hjälper dig både med värdering och metallåtervinning. SkrotSmart – snabbt och smidigt!

Kontakt

Kan jag återvinna min gamla torktumlare? Finns det något värde i mässingsbeslagen som jag inte längre behöver? Går det att sälja uttjänt takplåt? Vi svarar gärna på dina frågor! Ring eller lämna ett meddelande längst ner på sidan. Eller varför inte titta förbi hos oss? Du kan köra direkt in i vår anläggning med din bil, inklusive släp, eller med en lätt lastbil. Din skrothandlare i Partille.
 

Öppettider

Mån-Fre: 07:00-18:00
Lördag: 10:00-15:00

 Fre 12:00-14:00: Stängt

Sön: Stängt

Adress

SkrotSmart Partille

Vagnmakaregatan 6

415 72 Göteborg

Träffa vårt team

Här är vårt team. De är fantastiska, och om du besöker SkrotSmart i Västerås för att sälja ditt skrot kommer de bjuda dig på en riktigt god kopp kaffe!

Här är vårt team. På anläggningen i Partille får ni hjälp av Slah, Mohamed och Adel. Vi garanterar förstklassig service när ni säljer ert järn- och metallskrot

Vill du komma i kontakt med oss? 

Lämna ett meddelande här!

Tack för ditt meddelande!