top of page

Sponsring

SkrotSmart vill ge plats för en engagemangsbaserad sponsring som direkt gör samhällsnytta och även skapar medvetenhet kring hållbarhet och metallåtervinning. Vår målgrupp och vår verksamhet har många kopplingar till motorsport. Motorsporten fångar många ungas intresse, men är en tuff sport att finansiera när unga talanger vill satsa på utveckling. Därför engagerar vi oss i unga talanger som vill utvecklas och inspirera andra till en aktiv fritid och skapa medvetenhet som ger en hållbar samhällsutveckling tillbaka. Motorsporten är de som ligger i framkant gällande utveckling av prestanda och att inom kort helt kunna tävla fossilfritt. Vi vill vara med och påverka detta. Det är SkrotSmarts nya sponsringspolicy.

Charlie Netz, 13 år
Speedway
Charlie Netz, Speedway

Charlie Netz, 13 år
Speedway

 ”Team SkrotSmart” sponsrar  Charlie Netz, 13 år från Eskilstuna Smederna Speedway, Ungdom 85 cc-klassen.

När man träffar Charlie ser man glöden och glädjen till hans sport, lysa i ögonen.

– Det är något speciellt med den där killen, är något hans föräldrar och team fått höra vid sidan om speedwaybanan.

Tävlingsglädjen fick en nytändning när Charlie testade Speedway på Eskilstunas arena där Smederna håller till. Hans talang, prioriteringsförmåga i kurvor och tempo har redan uppmärksammats stort, och nu är Charlie 13 år uttagen till landslaget för att tävla i EM och VM i Danmark och Tyskland i sommar.


SkrotSmart är stolt över att kunna stötta Charlie Netz utveckling och välkomnar alla att följa hans resa.

- Jag är jätteglad för detta, och pappa med. Jag kommer gå ”All-In” och längtar nu tills tjällossning så jag kan träna på speedwaybanan igen, säger en sprudlande Charlie Netz.

Martin Enlund, 21 år
Rallycross

Martin Enlund, 21 år
Rallycross

SkrotSmart går in som stor sponsor till talangen Martin Enlund, rallycrossförare från Västerås. Han har växt upp i en motorsportintresserad familj och gjort resan från leka med bilar i depåerna  till att nu köra i toppklass i sin klass. Men ingen framgång tar ödmjukheten från Martin, som är en genomtrevlig person och ett stort föredöme för motorintresserade barn- och ungdomar. 
 
Efter avslutad säsong på hemmaplan förra året med ett SM-silver i Supercar Lites-klassen med sig, gjorde han även stort avtryck på  andra sidan Atlanten att som en av tolv förare i klassen  tävla i den nystartade serien Nitro Rallycross i USA. Den avgörs över fem deltävlingar och Martin knep en pallplats med ett brons hem i bagaget. 
Trots bilens begränsningar i det varma klimatet blev det fina resultat i många deltävlingar, även delat med teamkamraten Casper Jansson.

– Jag är jätteglad åt all stöttning av sponsorer. Det är kul att dela resan med fler till vårt team, säger Martin Enlund.

Albin Nordh, 23 år
Rally

SkrotSmart går in som sponsor till rallytalangen Albin Nordh från Kisa.

 

Albin har fått utvecklingsmöjligheten att köra för Team Nybe 2022 , som en utav deras juniorer. - Att få stöttning av sponsorer och denna möjlighet att utvecklas som förare tillsammans med Team Nybe känns som ett enormt steg i rätt riktning för mig! 2021 blev egentligen mitt första år där jag fick en chans att börja utveckla bilen och noter på ett väldigt konkret sätt. 

Jag är himla nöjd med våra framgångar med teamet under SM-veckan i Morjärv, det kändes hur bra som helst!

Mitt mål har alltid varit att köra så snabbt jag kan från A till B, men nu när jag fått den här chansen i Team Nybe så känns det som jag kan få den lilla extra pushen jag behöver för att sy ihop säcken.

Albin Nordh, 23 år
Rally

Malve Westerling, 16 år
Folkrace

SkrotSmart går in som sponsor till unge folkraceföraren Malve Westerling, 16 år. 

Malve är uppvuxen i en motorintresserad familj, för honom var det natuligt att börja köra Folkrace. Tävlingar vi kommer följa Malve under   2022 är b la: Semesterracet, Gotlandsfestivalen & NGK masters.

- Mitt mål är att försöka vinna dom tävlingarna jag ställer upp i, säger Malve.

Malve Westerling, 16 år, Folkrace
bottom of page