SkrotSmart –
din skrot i Eskilstuna

Välkommen till SkrotSmart, din metallåtervinning i Eskilstuna. Har du järn och/eller metallskrot som kanske bara ligger och skräpar i ditt garage eller förråd? Dina gamla kopparplåtar, fälgar, elkablar, bildelar, gräsklippare, cyklar etc. kan ha ett större värde än du tror. Sälj ditt skrot till oss i Eskilstuna, vi hjälper dig både med värdering och metallåtervinning. SkrotSmart – snabbt och smidigt!

SkrotSmart – din skrot i Eskilstuna
 

Välkommen till SkrotSmart, din metallåtervinning i Eskilstuna. Har du järn och/eller metallskrot som kanske bara ligger och skräpar i ditt garage eller förråd?
Dina gamla kopparplåtar, fälgar, elkablar, bildelar, gräsklippare, cyklar etc. kan ha ett större värde än du tror. Sälj ditt skrot till oss i Eskilstuna, vi hjälper dig både med värdering och metallåtervinning. SkrotSmart – snabbt och smidigt!

Kan jag återvinna min gamla torktumlare? Finns det något värde i mässingsbeslagen som jag inte längre behöver? Går det att sälja uttjänt takplåt?

Vi svarar gärna på dina frågor! Ring eller lämna ett meddelande i chatten längst ner på sidan. Eller varför inte titta förbi hos oss? Du kan köra direkt in i vår anläggning med din bil, inklusive släp, eller med en lätt lastbil. Din skrothandlare i Eskilstuna.

Öppettider

Mån-Tors 8:00-17:00

Fredag 8:00-15:00

Lunchstängt: 12:30-13:00

Lör- Sön: Stängt

Adress

SkrotSmart Eskilstuna

Nordwallsgatan 1

633 46 Eskilstuna

Träffa vårt team

Här är vårt team. På anläggningen i Eskilstuna får ni hjälp av Thonny och , Hanna! Vi garanterar förstklassig service när ni säljer ert järn- och metallskrot

Vill du komma i kontakt med oss? 

Lämna ett meddelande här!

Tack för ditt meddelande!