AW-11078075585
top of page

Kundservice

Vi på SkrotSmart jobbar för att du ska få svar på dina frågor så snabbt som möjligt. Hittar du inte svaret i vår guide?

Vi finns här för dig och du når oss via din närmsta anläggning.

Frågor om pris och material besvaras direkt av din närmsta anläggning.

FRÅGOR OCH SVAR

Här kan du se de vanligaste frågorna med svar som kommer in till vår kundservice. Hittar du inte din fråga är du välkommen att maila till info@skrotsmart.se

koppar_trollhattan.png

Material- och Sorteringsfrågor

Screenshot-2019-07-09-at-16.35.15-768x1080.png

Bli kund på SkrotSmart och vad händer med skrotet när jag sålt?

Ta med legitimation när du kommer till oss för nyregistrering. Skrotet du sålt sorteras i olika fraktioner, det bearbetas vid behov, för att slutligen säljas vidare direkt till smältverk för att kunna skapa nya produkter.

spargris_skrot.jpg

Prisfrågor

Våra priser fås vid direktkontakt och uppdateras dagligen enligt London Metal Exchange – råvarubörsen för metaller. Ditt slutpris för skrotet beror även på vikten av ditt skrot och renheten (kvaliteten) av det. 

kranbil.jpg

Containertjänst och Upphämtning

Tre av SkrotSmarts anläggningar bistår med Containertjänst. Vi har flera anläggningar i Vinnings koncern som kan hjälpa dig. Gå in här för att boka containertjänst.

Bilskrothög, stor 800.png

Bilskrot och Bildelar

Vi skrotar inte hela bilar. Men vi tar emot bildelar såsom fälgar, tömda motorer, batterier mm. Vi säljer inga bildelar. 

iStock-1032912050.jpg

Elektronikskrot

Vi tar emot kretskort, mobiltelefoner, surfplattor, bärbara datorer, stationära datorer, servrar och annan nätverksutrustning. SkrotSmart tar inte emot övrig hemelektronik och IT-produkter.

bottom of page