SkrotSmart ger dig aktuellt metallpris

Lämnar du in skrot för att sälja det kan det vara bra att följa metallpriserna för att få en känsla om hur priserna kan svänga. Det är efterfrågan på världsmarknaden som sätter priset och vi på SkrotSmart utgår från London Metal Exchange när vi köper det skrot du säljer till oss.

Metaller är en stor marknad och metallpriser står sällan och stampar på samma pris. Vissa metaller är mer eftertraktade och med efterfrågan får man självklart mer betalt för dem. Metallpriser utgår från vikt i kilo och vägs på våra anläggning om du väljer att lämna in eventuella skrotmetaller till oss.

SkrotSmart uppdaterar metallpriset för olika metaller som koppar, järn och aluminium flera gånger varje dag och det görs lokalt på våra anläggningar. 

Vill du veta vilket aktuellt metallpris vi kan erbjuda för dina metaller? Ring vår närmaste anläggning eller kontakta oss i chatten så får du rätt pris!

I ett garage kan det ibland finns mycket pengar i form av metaller som ofta bara ligger och skräpar. Du kan få betalt och samtidigt återvinna, det är en bra kombination! Vissa dagar när metallpriserna är högre känns det ännu bättre, både i börsen och för miljön.