top of page

SkrotSmart öppnar i Örebro 2/9!

SkrotSmart öppnar i Örebro den 2/9. Klockan 07.00 slår vi upp portarna till den första SkrotSmart-anläggningen. Anläggningen ligger på Åbyvägen 1 i Örebro, precis intill NetOnNets lagershop!


SkrotSmart – En ny aktör på marknaden för metallåtervinning

Det finns idag många som genererar järn- och metallskrot i sitt yrke eller genom större privata projekt. Vi såg ett behov av att skapa bättre förutsättningar för att sälja järn- och metallskrot och därför tog vi fram konceptet SkrotSmart.

SkrotSmart riktar sig till dig som vill ha möjligheten att sälja ditt järn- och metallskrot på ett snabbt och smidigt sätt. Därför har vi valt att lägga SkrotSmart i Örebro i närheten av Aspholmen där de flesta proffs- och yrkesbutiker finns.Vår anläggning är dessutom designad för att skapa ett snabbt och smidigt flöde. Hos oss säljer du ditt järn- och metall skrot på några minuter!

SkrotSmart tar emot järn- och metallskrot från företag och privatpersoner, primärt via inlämning på våra SkrotSmart-anläggningar. Kontakta oss om du har behov av upphämtning så löser vi det också!

Öppettider:

Mån – tor:  7-17

Fre:             7-15

Välkommen till oss på SkrotSmart för att sälja ditt järn- och metallskrot. Besök gärna vår hemsida skrotsmart.se eller kom förbi oss på Åbyvägen 1 för en kaffe så berättar vi mer!


bottom of page