AW-11078075585
top of page

Nyanställda tjejer på SkrotSmart i Trollhättan

Team Trollhättan på SkrotSmart, två tjejer hjälper nu företag och privatpersoner att återvinna järn- och metallskrot på bästa sätt. I Trollhättan har SkrotSmart anställt två kvinnliga kundmottagare, vilket bryter normer och främjar jämställdhet i en traditionellt mansdominerad bransch. Denna strategi är inte bara ett steg mot social hållbarhet utan också en metod för att förbättra servicen och göra återvinningen mer tillgänglig för allmänheten. Just nu utgörs bemanningen på SkrotSmart av 20% kvinnor - och välkomna fler att söka när tjänster utannonseras. Se aktuella karriärsmöjligheter på www.skrotsmart.se/jobb Viktoria och Patricia är positiva till att jobba med återvinning och har fått fint bemötande.

Hur känns det att hjälpa Trollhättan att återvinna järn- och metall? - Det känns bra att kunna hjälpas åt och vara en bricka i spelet mot en bättre miljö. Samtidigt sprider vi kunskap om återvinning så att vi inte glömmer bort att även det lilla gör stor skillnad. Hur blir ni bemötta som ett team med två tjejer? - Vi har bara fått ett positivt och trevligt bemötande av våra kunder, många har påpekat och uppskattat vårat glada och positiva humör, men också hur vi har ändrat på anläggningen mot det bättre då kunder anser att det är mer ordning och snyggt i lokalen och därför känns mer välkomnande, säger Viktoria och Patricia på SkrotSmart Trollhättan.

Vad är det vanligaste folk inte vet att man kan återvinna och få betalt för? Bilbatterier är något återkommande som många inte vet om och reagerar på, det har blivit några: Oj får man betalt för det! Bra blypriser just nu dessutom.

Vad är roligast med ert jobb? Det bästa med vårat jobb är alla roliga kundrelationer vi får och att vi alltid har väldigt roligt tillsammans som team, vi kompletterar varandra väldigt bra, vi båda delar samma tankesätt om miljö och en hållbar framtid.

Återvinning är en avgörande del av miljöskyddet då det minskar behovet av råmaterial och energiförbrukning, samt minimerar avfallsmängden som hamnar på soptippen. SkrotSmarts fokus är att göra återvinning trevlig och tillgängligt för alla och fortsätta att bygga en mer inkluderande och hållbar bransch.

SkrotSmart i Trollhättan står som ett föredöme för andra företag att följa, där god service och social hållbarhet går hand i hand.

Comments


bottom of page